Bestellingen:

Leuk dat je interesse hebt in het bestellen van onze wijn! 

Bestellen kan door een mail te sturen naar: wijngaardkoopman@outlook.com

U zult hierbij een mail ontvangen met de betaalgegevens. 

Laat in de mail weten welke wijnen u wilt hebben en we zullen ervoor zorgen dat de wijnen binnen 10 werkdagen geleverd zijn!

Wij rekenen 7,50 verzendkosten per doos van 6 flessen. 

2020-06-07 13.56.45.jpg

Witte wijn

Een mooi in balans opgebouwde wijn uit de druifsoorten Solaris, Johanitter & Merzling zorgen voor een frisse heldere lichte open wijn. Hij heeft tonen van citrus fruit, met een bittertje. Gekoeld ideaal om zelfstandig of in gezelschap te drinken. Bij een maaltijdsalade of een risotto met pittige kaas komt deze wijn helemaal tot zijn recht. 

2020-06-07 13.59.17.jpg

Rosé

De kleurige rosé heeft zijn kleur te danken aan de korte schilweking van enkele uren. Door de combinatie van de Salomé en Rondo druif is de Rosé mooi complex.  Hij is fris,  heeft tonen van zomers rood fruit en is licht kruidig. Dit maakt hem bijzonder prettig te drinken op een zomerse namiddag met of zonder borrelhap.

2020-06-07 13.58.20.jpg

Rode wijn

Een soepele en mooi donker gekleurde rode wijn. De combinatie van deze drie druivensoorten en de houtrijping heeft geresulteerd in een heerlijke zachte wijn. Makkelijk te combineren bij de borrel of een lichte warme maaltijd.