top of page
GESCHIEDENIS

In 2002 heeft mijn voorganger Kees van Westrienen een perceelvan 1,25 hectare aan de Andries Dekkerweg te Waarland aangekocht.

Goede zavelgrond met drainage, perfect voor een wijngaard. Het perceel was erg open, dus is er eerst een windsingel aangeplant. Er is gekozen voor 2 verschillende windsingels. De noord- en westzijde bestaan uit coniferen, deze groeien goed dicht en nemen niet te veel ruimte in. De oost- en zuidzijde bestaat uit een windsingel van 2,5 meter breed en bestaat uit 21 soorten bomen en struiken (vooral besdragende). Dit is goed voor een gevarieerd vogel- en insectenleven.


In 2006 is er groen licht gegeven door de gemeente Harenkarspel voor de bouw van een bedrijfsruimte. Hierin is een wijnmakerij, instructie- en proeflokaal, magazijn en gereedschapsberging voorzien.


In 2015 is Kees helaas ziek geworden en zag zich genoodzaakt om zijn wijndomein te verkopen.
In augustus 2016 heb ik samen met mijn vrouw Marielle het wijndomein van Kees overgenomen. Wij hebben samen met vrienden en familie het wijndomein aangepast aan onze ideeën. Sinds september 2018 zijn wij weer open voor rondleidingen en proeverijen met onze eigen wijnen. 

bottom of page